Swim Spa AquaTrainer fX 19

Dostupne boje bazena

Hydropool AquaTrainer fX pruža sve ono što Vaš centar za zabavu i vježbanje u dvorištu treba. Opustite se ili vježbajte u Vašemu dvorištu 365 dana u godini.  Zamislite da plivate 15-20 minuta u mjestu i nikada ne morate doći do ruba bazena i nema okretanja, samo jednostavno plivate. Jedinstvene široke mlaznice karakteristiene za naše Swim Spa bazene za protustrujno plivanje stvaraju jaku, neturbulentnu vodenu struju sličnu onoj u prirodnim rijekama, dovoljno široku i duboku za uživanje u lagodnom plivanju. Naše patentirane ravne i široke protustrujne mlaznice stvaraju jednosmjernu vodenu struju neusporedivo bolju od one u drugim bazenima i pružaju Vam jedinstveni užitak plivanja. Savršeni bazen za savršeno plivanje!
  • Specifikacija proizvoda

    VELIČINA ŠKOLJKE: 558 cm x 236.2 cm VISINA: 134 cm +/- tolerancija od 0,5 cm ZAPREMNINA 9038 litara TEŽINA PUNOG: 10412 kg TEŽINA PRAZNOG: 1374 kg KATEGORIJA: Swim SPA - protustrujno plivanje HIDROTERAPIJA: 4 osobe

  • Standardne opcije

    Četvoroslojno akrilno polimerno tijelo ojačano balsa drvetom Izdašan prostor za plivanje i superiorni dizajn Ergonomska mjesta za sjedenje 24 "Versa" masažne mlaznice za hidroterapiju Termo izolirano tijelo bazena Automatska dezinfekcija vode ozonom - opcija Usisna grana na nižem dijelu bazena Visokoprotočni površinski skimer sa košaricom Visoko učinkoviti mikro filter - 7 m2 Automatski dozer kemije Tiha kontrola zraka Čelična noseća konstrukcija "Aquacord" povodac za plivanje Premium podvodno LED svjetlo Elektronička upravljačka ploča 2 patentirane široke mlaznice za protustrujno plivanje sa kontrolom mlaza 1 visokoprotočna protustrujne mlaznice 2 podesive mlaznice za bedra STROJARNICA:
    dvobrzinska pumpa snage 4 KS i dvije visokoprotočne pumpa za protustrujno plivanje snage 4 KS, 2 x 3 KW električni grijač, pripadajući ventili i programabilno vrijeme filtriranja

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Swim Spa

Swim Spas

~Bazen za protustrujno plivanje “Swim Spa”~

Sve prednosti u odnosu na standardni bazen, u izvedbi mini bazena je to da su oni dizajnirani za trening ili zabavu u manjem prostoru, za manje novca s manje zahtjevnim održavanjem. Ugradnja i instalacija po povoljnijoj cijeni. Dobri jamstveni uvjeti te iskustvo koje nam pruža 40 godišnje iskustvo kanadske tvrtke Hydropool inc. Canada putem zastupnika za regiju Rimor d.o.o.

Svaki Hydropool bazen sa protustrujno plivanje je ojačan sa stakloplastikom i balsa drvetom što mu daje značajnu čvrstoću te sigurnost i dugotrajnost. Za hidroterapiju koristi jednu pumpu, te pored toga sustav za protustrujno plivanje u mjestu. Svi Hydropool SWIM SPA su obloženi slojem termoizolacione pjene mogu se opremiti sa sigurnosnim termo pokrovom kako bi ih mogli koristiti tijekom cijele godine. Kontaktirajte nas kako bi skupa vidjeli koji je to model bazena i opreme za vas optimalan.

Od 2014. godine našu paletu Swim Spa prošiliri smo sa posebnim modelom.

DTfX je model bazena koji ima u potpunosti odvojena dva dijela bazena.

Tako ugodno možete plivati i uživati u hidromasaži kao nikad do sad sve u jednom.

Odlike ovih savršenih bazena: Uvijek čista i topla voda, mogućnost hidroterapije, protustrujno plivanje, jednostavno održavanje, ekonomičnost (ušteda u vremenu i novcu), uporaba 365 dana u godini i ne zaboravimo odlično jamstvo.

Modeli serije

Swim spas

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com