Dual Temp Swim Spa by Hydropool DTFX

Dostupne boje bazena

Sa serijom Swim Spa, Hydropool je  podigao ljestvicu te iznenadio tržište sa inovativnim rješenjem koje nudi odličan trening kako za rekreativce tako i za profesionalne sportaše. Spoj hidromasažnog bazena i bazena za protustrujno plivanje je odlično rješenje za rekreaciju i opuštanje. Od 2014 godine Hydropool proizvodi novi model sa dva potpuno odvojena sustava te je sad omogućen još veći luksuz i užitak u masažnom dijelu kao u pravom jacuzziu, a dio za protustrujno plivanje sad ne morate zagrijavati na visoku temperaturu već je dovoljna temperatura ugodna za plivanje i trening. Tako je pored veće prilagodljivosti, značajno manji utrošak energije.
Ako želite u svom dvorištu imati bazen i masažni bazen Hydropool Dual Temp je najbolje rješenje. Nakon 20 minutnog plivanja na 23-28˙C uskočite u masažni dio sa 36-38˙C i dobro opustite svoju muskulaturu i ligamente.
  • Specifikacija proizvoda

    VELIČINA ŠKOLJKE: 574 cm x 236.2 cm VISINA:135 cm +/- tolerancija od 0,5 cm ZAPREMNINA: 78657 litara TEŽINA PUNOG: cca 9672 kg TEŽINA PRAZNOG: cca 1815 kg KATEGORIJA: Swim SPA - protustrujno plivanje HIDROTERAPIJA: 4 osobe

  • Standardne opcije

    Četvoroslojno akrilno polimerno tijelo ojačano balsa drvetom Izdašan prostor za plivanje i superiorni dizajn Ergonomska mjesta za sjedenje Termoizolirano tijelo bazena Automatska dezinfekcija vode- opcija (ozon) Usisna grana na nižem dijelu bazena Visokoprotočni površinski skimer sa košaricom Visoko učinkoviti mikro filter - 7 m2 x 2 kom Automatski dozer kemije - 2 kom Tiha kontrola zraka Čelična noseća konstrukcija *Aquacord* povodac za plivanje Podvodno LED svjetlo Elektronička upravljačka ploča *Versa* masažne mlaznice od nehrđajućeg čelika 2 Visokoprotočne protustrujne mlaznice Plivajući termo pokrivač STROJARNICE:
    Odvojene strojarnice za masažni dio i dio za protustrujno plivanje

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Swim Spa

Swim Spas

~Bazen za protustrujno plivanje “Swim Spa”~

Sve prednosti u odnosu na standardni bazen, u izvedbi mini bazena je to da su oni dizajnirani za trening ili zabavu u manjem prostoru, za manje novca s manje zahtjevnim održavanjem. Ugradnja i instalacija po povoljnijoj cijeni. Dobri jamstveni uvjeti te iskustvo koje nam pruža 40 godišnje iskustvo kanadske tvrtke Hydropool inc. Canada putem zastupnika za regiju Rimor d.o.o.

Svaki Hydropool bazen sa protustrujno plivanje je ojačan sa stakloplastikom i balsa drvetom što mu daje značajnu čvrstoću te sigurnost i dugotrajnost. Za hidroterapiju koristi jednu pumpu, te pored toga sustav za protustrujno plivanje u mjestu. Svi Hydropool SWIM SPA su obloženi slojem termoizolacione pjene mogu se opremiti sa sigurnosnim termo pokrovom kako bi ih mogli koristiti tijekom cijele godine. Kontaktirajte nas kako bi skupa vidjeli koji je to model bazena i opreme za vas optimalan.

Od 2014. godine našu paletu Swim Spa prošiliri smo sa posebnim modelom.

DTfX je model bazena koji ima u potpunosti odvojena dva dijela bazena.

Tako ugodno možete plivati i uživati u hidromasaži kao nikad do sad sve u jednom.

Odlike ovih savršenih bazena: Uvijek čista i topla voda, mogućnost hidroterapije, protustrujno plivanje, jednostavno održavanje, ekonomičnost (ušteda u vremenu i novcu), uporaba 365 dana u godini i ne zaboravimo odlično jamstvo.

Modeli serije

Swim spas

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com