Swim Spa AquaSport 17

Dostupne boje bazena

Hidroterapija je dodana vrijednost koju Vam daje svestranost naših Swim Spa bazena za protustrujno plivanje. Ne postoji bolji lijek za svakodnevni stres od terapeutske masaže; bez obzira je li riječ o smanjenju napetosti, bolovima u mišićima, stresu ili jednostavno poboljšanju cirkulacije u   zglobovima. Hidroterapija uklanja napetost i umor  u leđima, bokovima, rukama, zglobovima, bedrima, listovima i stopalima. Naše snažne pumpe omogućuju kontrolu pritiska u mlaznicama na svakom pojedinom mjestu za masažu - od nježnog dodira do duboke masaže za mišiće. Za one koji su pretrpjeli ozljede, artritis, imaju probleme s kralježnicom ili neke druge poteškoće vježba u vodi i hidroterapija mogu biti najučinkovitije sredstvo rehabilitacije.
  • Specifikacija proizvoda

    VELIČINA ŠKOLJKE: 518 cm x 236.2 cm *RUB: + 7,5cm na vanjske dimenzije VISINA: 124,5 cm +/- tolerancija od 0,5 cm ZAPREMNINA: 8257 litara TEŽINA PUNOG: 8995 kg TEŽINA PRAZNOG: 738 kg KATEGORIJA: Swim SPA - protustrujno plivanje HIDROTERAPIJA: 2 osobe

  • Standardne opcije

    Četvoroslojno akrilno polimerno tijelo ojačano balsa drvetom Izdašan prostor za plivanje i superiorni dizajn Ergonomska mjesta za sjedenje Termoizolirano tijelo bazena Automatska dezinfekcija vode- opcija (ozon) Usisna grana na nižem dijelu bazena Visokoprotočni površinski skimer sa košaricom Visoko učinkoviti mikrofiltar - 7 m2 Automatski dozer kemije Tiha kontrola zraka Čelična noseća konstrukcija *Aquacord* povodac za plivanje Podvodno LED svjetlo Elektronička upravljačka ploča 14 *Versa* masažne mlaznice od nehrđajućeg čelika 2 Visokoprotočne protustrujne mlaznice Plivajući termo pokrivač STROJARNICA:
    1 dvobrzinska pumpa snage 3 KS, 1 visokoprotočna pumpa za  protustrujno plivanje snage 4 KS, 2 x 3 KW električni grijač, pripadajući ventili i programabilno vrijeme filtriranja

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Swim Spa

Swim Spas

~Bazen za protustrujno plivanje “Swim Spa”~

Sve prednosti u odnosu na standardni bazen, u izvedbi mini bazena je to da su oni dizajnirani za trening ili zabavu u manjem prostoru, za manje novca s manje zahtjevnim održavanjem. Ugradnja i instalacija po povoljnijoj cijeni. Dobri jamstveni uvjeti te iskustvo koje nam pruža 40 godišnje iskustvo kanadske tvrtke Hydropool inc. Canada putem zastupnika za regiju Rimor d.o.o.

Svaki Hydropool bazen sa protustrujno plivanje je ojačan sa stakloplastikom i balsa drvetom što mu daje značajnu čvrstoću te sigurnost i dugotrajnost. Za hidroterapiju koristi jednu pumpu, te pored toga sustav za protustrujno plivanje u mjestu. Svi Hydropool SWIM SPA su obloženi slojem termoizolacione pjene mogu se opremiti sa sigurnosnim termo pokrovom kako bi ih mogli koristiti tijekom cijele godine. Kontaktirajte nas kako bi skupa vidjeli koji je to model bazena i opreme za vas optimalan.

Od 2014. godine našu paletu Swim Spa prošiliri smo sa posebnim modelom.

DTfX je model bazena koji ima u potpunosti odvojena dva dijela bazena.

Tako ugodno možete plivati i uživati u hidromasaži kao nikad do sad sve u jednom.

Odlike ovih savršenih bazena: Uvijek čista i topla voda, mogućnost hidroterapije, protustrujno plivanje, jednostavno održavanje, ekonomičnost (ušteda u vremenu i novcu), uporaba 365 dana u godini i ne zaboravimo odlično jamstvo.

Modeli serije

Swim spas

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com