AquaSport 12 fX

Dostupne boje bazena i obloge

PolarWhite 2011 Driftwood Cabinetry Color Thumb 2011 Expresso Cabinetry Color Thumb HP13-CEDAR Cabinet Thumb

Hydropool bazeni za protustrujno plivanje dobili su potpuno novog člana u svoju obitelj. 12 fX dizajniran je tako da se u njega može ući i izaći sa tri strane. Problematika pristupa je vrlo česta, osobito u malim prostorima. Ove tri varijante za pristup su rješenje koje će zadovoljiti potrebe u većini slučajeva.
Dakle ovaj model će biti izbor za male prostore i mala dvorišta.  Na malom prostoru smo omogućili što više prostora za plivanje, te smo minimizirali dio za masažu, koji ipak postoji. Osobe kojima je lagani trening u vodi, te svakodnevna tjelovježba prioritet u životu iznimno će uživati u toploj i čistoj vodi tijekom cijele godine
  • Specifikacija proizvoda

    VELIČINA ŠKOLJKE: 381 cm x 236.2 cm VISINA: 123,83cm +/- tolerancija od 0,5 cm ZAPREMNINA: 5635 litara TEŽINA PUNOG: 6535 kg TEŽINA PRAZNOG: 900 kg KATEGORIJA: Swim SPA - protustrujno plivanje Mjesta za sjedenje: 2-3 osobe

  • Standardne opcije

    Četvoroslojno akrilno polimerno tijelo ojačano balsa drvetom Izdašan prostor za plivanje i superiorni dizajn Ergonomska mjesta za sjedenje Termoizolirano tijelo bazena Automatska dezinfekcija vode ozonom - opcija Usisna grana na nižem dijelu bazena Visokoprotočni površinski skimer sa košaricom Visoko učinkoviti mikro filter - 7 m2 Tiha kontrola zraka Automatski dozer kemije Čelična noseća konstrukcija *Aquacord* povodac za plivanje Podvodno LED svjetlo Elektronička upravljačka ploča Oprema strojarnice: 19*Versa* masažne mlaznice od nehrđajućeg čelika 2 Visokoprotočne protustrujne mlaznice Plivajući termo pokrivač STROJARNICA:
    1 filtracijska pumpa, pumpa za protustuno plivanje 3 ili 5 KS
    1x 3 KW električni grijač, pripadajući ventili i programabilno vrijeme filtriranja

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Swim Spa

Swim Spas

~Bazen za protustrujno plivanje “Swim Spa”~

Sve prednosti u odnosu na standardni bazen, u izvedbi mini bazena je to da su oni dizajnirani za trening ili zabavu u manjem prostoru, za manje novca s manje zahtjevnim održavanjem. Ugradnja i instalacija po povoljnijoj cijeni. Dobri jamstveni uvjeti te iskustvo koje nam pruža 40 godišnje iskustvo kanadske tvrtke Hydropool inc. Canada putem zastupnika za regiju Rimor d.o.o.

Svaki Hydropool bazen sa protustrujno plivanje je ojačan sa stakloplastikom i balsa drvetom što mu daje značajnu čvrstoću te sigurnost i dugotrajnost. Za hidroterapiju koristi jednu pumpu, te pored toga sustav za protustrujno plivanje u mjestu. Svi Hydropool SWIM SPA su obloženi slojem termoizolacione pjene mogu se opremiti sa sigurnosnim termo pokrovom kako bi ih mogli koristiti tijekom cijele godine. Kontaktirajte nas kako bi skupa vidjeli koji je to model bazena i opreme za vas optimalan.

Od 2014. godine našu paletu Swim Spa prošiliri smo sa posebnim modelom.

DTfX je model bazena koji ima u potpunosti odvojena dva dijela bazena.

Tako ugodno možete plivati i uživati u hidromasaži kao nikad do sad sve u jednom.

Odlike ovih savršenih bazena: Uvijek čista i topla voda, mogućnost hidroterapije, protustrujno plivanje, jednostavno održavanje, ekonomičnost (ušteda u vremenu i novcu), uporaba 365 dana u godini i ne zaboravimo odlično jamstvo.

Modeli serije

Swim spas

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com