Savršeno prilagodljiv “Versa” masažni sustav

Doživite vrhunsko iskustvo hidroterapije sa  sa petentiranim Hydropool “Versa” masažnim sustavom.

Hydropoolove srednje, veće i velike Versa mlaznice od nehrđajućeg čelika potpuno su prilagodljive i izmjenjive. Svako tijelo je drugačije, ima jedinstvene  zahtjeve i potrebe za hidroterapijom. Ponekad je blaga masaža cijeloga tijela dobra za opću relaksaciju i uklanjanje stresa, a u drugim je situacijama snažna masaža ono što je potrebno da bi se oživjeli i opustili umorni i bolni mišići.
Hydropool-ov jedinstveni “Versa Massage” snažni masažni mlaz kombinira sve dobre strane mlaznica raznih veličina, tipova i  dizajna, osiguravajući Vam masažu prilagođenu baš Vama. Jednostavnim pritiskom gumba, okretom ventila ili prilagodljivih  mlaznica.

Vaš Hydropool masažni bazen može iz lagane masaže cijelog tijela preći u snažnu, prodornu masažu usmjerenu na mišiće po Vašem izboru. Masaža punom snagom, lagana masaža ili nešto između. Hydropool “Versa Massage” daje Vam izbor željene razine intenziteta.

Samo Hydropool ima ovu fantastičnu tehnologiju.

 1. Izaberite vlastitu hidroterapijuVaša potreba za hidroterapijom je ono što je najvažnije, a samo Vam Hydropool omogućava izbor onoga što je najbolje za Vas. Prije svega, izaberite model prave veličine, boje i unutarnje konfiguracije.
 2. Individualizirana i prilagodljiva hidroterapija:  Hydropool terapeutska X-treme sjedišta potpuno su prilagodljiva za vrhunsku masažu cijeloga tijela. Niz modela uključuje sjedišta s mlaznicama za masažu ramena.
 3. Ključne zone za hidroterapiju: Raznovrsna duboka sjedišta, viša sjedišta za rashlađivanje, udobna sjedišta u obliku klupa i anatomska sjedišta za cijelo tijelo svakome daju mogućnost izbora sjedišta po želji. Vrlo veliki prostori za stopala omogućavaju Vam da se ispružite, opustite i uživate.
 4. Jastučići sa slapom:  Hydropool masažni bazeni imaju jedinstveno dizajniranu prilagodljivu “slap” mlaznicu koja na prirodan način oslobađa endorfine iz tijela koji djeluju kao prirodni analgetici I omogućavaju smanjenje stresa, glavobolje i drugih bolova.
 5. Prilagodljive i izmjenjive mlaznice: Ključna stvar u Hydropool “Versa” masžnom sustavu mogućnost je prilagodbe Vašeg masažnog bazena kako bi se osiguralo optimalno olakšavanje Vaših bolova ili ozljeda. “Versa” masažni sustav omogućava Vam promjenu smjera mlaznica i izgradnju Vašeg individualiziranog sustava hidroterapije.
 6. Uravnotežena hidraulička konstrukcija: Dok mnogi proizvođači promoviraju vlastite  masažne bazene s prevelikim pumpama, Hydropool nudi optimalni tlak mlaznica korišteći najmanji mogući otpor. Pumpe visokih performansi u kombinaciji s instalaterskim
  tehnikama srž su Hydropool dizajna.
 1. Novo – obloga od kanadskog cedra

  Kanadski crveni cedar je plemenito drvo koje kao i svaki prirodni element, kamen, voda svojim izgled

 2. Savršeno prilagodljiv “Versa” masažni sustav

  Doživite vrhunsko iskustvo hidroterapije sa  sa petentiranim Hydropool “Versa” masažnim s

 3. Zaštićeno: CAD blokovi i diagrami za bazene Hydropool

  Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom.

 4. Masažni bazen iz serije Self-Cleaning – SC 495

  Hydropoolov razvojni tim, nam je dizajnirao i proizveo novi model masažnog bazena iz serije Self-Cl

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Serenity
Self-Cleaning
Swim Spa
Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com