2020 Serenity 6600

Dostupne boje bazena

Opcije pokrova

Stvoren za obitelj.
Uživat će te noću u luksuznom i prostranom spa centru. Opremljen je sa 2 "kapetanska" mjesta te 4 posebne zone masaže. Serenity 6600 pružit će Vam vrhunski doživnjaj bez velikih ulaganja i troškova.
  • Specifikacija proizvoda

    Težina punog: 1441 kg Težina praznog: 265 kg Veličina školjke : 203 cm x 203 cm Visina: 91cm Volumen: 1176 Lit Mjesta za sjedenje: 4-5

  • Standardne opcije

    Mlaznice i hidromasaža Ukupni broj mlaznica 32 Dvostupanjska pumpa za filtraciju i masažu Pumpa 50Hz 4KS HydroWise grijač vode 3KW Elektroničko upravljanje Zaštita od smrzavanja Standby način rada Programabilni filtracijski ciklusi Elektronička regulacija temperature Standardno LED svjetlo Sigurnostni termo pokrov

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Serenity

Serenity

~Hydropool masažni bazeni serije “Serenity”~

Najznačajne za Hydropoolovu “Serenity” seriju masažnih bazena je udoban i komforan dizajn. Nudimo ih u nekoliko modela, konfiguracija i boja i budite sigurani kako ovdje možete pronaći jedan “baš za vas”. Novi dizajn je dostupan sa višestrukom ponudom hidroterapijske opreme, kao i sa širokom ponudom popularnih dodataka i opcija. Masažni bazeni su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i komponenata što Hydropoolu jamči vodstvo u kvalitativno najjačoj grupi.

Nezamislivo je da će te naći toliko učinkovitu zabavu i relaksaciju i smanjenje stresa za pristupačnu cijenu.

Modeli serije

Serenity

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com