Serenity 5000 – PLATINA

Dostupne boje bazena

Bazen za obiteljsko druženje ili intimno druženje, party  Serenity 5000 Platina odlukuje se prostranim i udobnim mjestima za sjedenje te jednim mjestom za ležanje. Snažna masaža u ovom bazenu osigurana je učinkovitim pumpama i odličnom hidraulikom sustava za masažu. Ako bi ste želeli jedan mali bazen sa  izvrsnim performansama ovo je dobar izbor.
  • Specifikacija proizvoda

    VELIČINA ŠKOLJKE: 205.74 cm VISINA: 88.9 cm +/- tolerancija od 0.5 cm ZAPREMINA:1205 litara TEŽINA PUNOG: 1510 kg TEŽINA PRAZNOG: 305 kg

  • Standardne opcije

    Svjetski priznat udoban i komforan dizajn Troslojno polimerno-akrilno tijelo bazena Snažni sustav pumpi 230 Volt / 3 KS 40 Versa masažnih mlaznica od nehrđajućeg čelika Visoko učinkoviti čelični grijač od 3KW 10 cm debeli HydroWise tvrdi izolacioni pokrov Standardno 14 LED svjetlo Automatska dezinfekcija vode spreman za ozon Obloga od umjetnog materijala DURA Polimerno stopalo Visoko protočni, trostruko učvršćeni sustav cijevi "Double Thermal Shield" termo izolacijski sustav "Čisto i bistro" skimerski mikrofiltar

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na putem elektroničke pošte spa.hydropool@gmail.com ili nas nazovite +385 31 281 536

Serenity

Serenity

~Hydropool masažni bazeni serije “Serenity”~

Najznačajne za Hydropoolovu “Serenity” seriju masažnih bazena je udoban i komforan dizajn. Nudimo ih u nekoliko modela, konfiguracija i boja i budite sigurani kako ovdje možete pronaći jedan “baš za vas”. Novi dizajn je dostupan sa višestrukom ponudom hidroterapijske opreme, kao i sa širokom ponudom popularnih dodataka i opcija. Masažni bazeni su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i komponenata što Hydropoolu jamči vodstvo u kvalitativno najjačoj grupi.

Nezamislivo je da će te naći toliko učinkovitu zabavu i relaksaciju i smanjenje stresa za pristupačnu cijenu.

Modeli serije

Serenity

Upute i multimedija

Uronite u opuštajući svijet

Hydropoola

Poštovani,

zahvaljujemo Vam se na interesu za naše proizvode.

Bazeni se proizvode po narudžbi, a moguće je birati boju školjke, masažni sustav, mnoštvo dodatnih opcija te stoga cijena ovisi o svakom projektu pojedinačno.

Proizvodi kanadskog proizvodača Hydropool su u klasi visoke i vrlo viskoke kvalitete. Često služe kao usporedba ili referenca za usporedbu.

Ukoliko je Vaš izbor ulitmativno rješenje bez kompromisa, slobodno nas kontaktirajte.

Mi Vas možemo savjetovati kako i gdje smjestiti bazen, te koje tehničke preduvjete treba ispuniti da bi ste dugo uživali u vašem osobnom mjestu za odmor i razonodu.

Rimor d.o.o.

Vrbaska 1C

HR – 31000 Osijek

tel: +385 31 281 536

spa.hydropool@gmail.com