Bazen za protustrujno plivanje “Swim Spa”

Sve prednosti u odnosu na standardni bazen, u izvedbi mini bazena je to da su oni dizajnirani za trening ili zabavu u manjem prostoru, za manje novca s manje zahtjevnim održavanjem. Ugradnja i instalacija po povoljnijoj cijeni. Dobri jamstveni uvjeti te iskustvo koje nam pruža 40 godišnje iskustvo kanadske tvrtke Hydropool inc. Canada putem  zastupnika za regiju Rimor d.o.o.
 
Svaki Hydropool bazen sa protustrujno plivanje je ojačan sa stakloplastikom i balsa drvetom što mu daje značajnu čvrstoću te sigurnost i dugotrajnost.  Za hidroterapiju koristi jednu pumpu, te pored toga sustav za protustrujno plivanje u mjestu. Svi Hydropool SWIM SPA su obloženi slojem termoizolacione pjene mogu se opremiti sa sigurnosnim termo pokrovom kako bi ih mogli koristiti tijekom cijele godine. Kontaktirajte nas kako bi skupa vidjeli koji je to model bazena i opreme za vas optimalan.
 
Od 2014. godine našu paletu Swim Spa prošiliri smo sa posebnim modelom. DTfX je model bazena koji ima u potpunosti odvojena dijela bazena. Tako ugodno možete plivati i uživati u hidromasaži kao nikad do sad sve u jednom. http://www.hydropool.com.hr/dual-temp-swim-spa-by-hydropool
Odlike ovih savršenih bazena: Uvijek čista i topla voda, mogućnost hidroterapije, protustrujno plivanje, jednostavno održavanje, ekonomičnost (ušteda u vremenu i novcu), uporaba 365 dana u godini i ne zaboravimo odlično jamstvo.